Verkostojen luotettava kumppani

Suomen Verkostohuolto Oy mahdollistaa palveluillaan salaoja-, sadevesi-, jätevesi-, lämmitys- ja käyttövesi- sekä kaukolämpöverkostojen häiriöttömän toiminnan.

Toimintamme jakaantuu kahteen palvelusektoriin; kiinteistöille tarjottaviin verkostopalveluihin sekä suurasiakkaille kuten energiayhtiöille tarjottaviin kaukolämpöverkostojen palveluratkaisuihin. Tällä sivulla näet yhdellä silmäyksellä kaikki palvelumme.

SalaojaPALVELUT

SalaojaPALVELUT

Salaojajärjestelmän tehtävä on estää veden pääsy kiinteistön rakenteisiin. Rakenteisiin pääsevä kosteus on yleisimpiä huonon sisäilman aiheuttajia.

Lue lisää >

SadevesiPALVELUT

SadevesiPALVELUT

Ehjäkään sadevesiviemärijärjestelmä ei ehkäise riskiä kiinteistön kosteusongelmista ellei sitä huolleta, eli puhdisteta säännöllisesti. Puhumattakaan vaurioituneesta järjestelmästä.

Lue lisää >

JätevesiPALVELUT

JätevesiPALVELUT

Jätevesiviemärien kunto ja toimivuus ovat kiinteistön kunnossapidon perusasioita, niin kiinteistön käytön kuin vuotovahinkojen ehkäisyn kannalta.

Lue lisää >

LämpöVesiPALVELUT

LämpöVesiPALVELUT

Toimivat kiinteistön lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävän ja sopivan lämpimän käyttöveden.

Lue lisää >

VerkostoSUUNNITTELU

VerkostoSUUNNITTELU

Laadukas suunnittelutyö mahdollistaa kiinteistön verkostojen korjausten ja perusparannustöiden tekemisen fiksummin ja nopeammin.

Lue lisää >

KaivoHUOLTO

KaivoHUOLTO

Energiayhtiön lämmöntoimitus kaukolämpöasiakkaille myös vikatilanteissa varmistetaan toimintakuntoisilla kaukolämpökaivoilla.

Lue lisää >

LämpöPTS

LämpöPTS

Palvelun avulla energiayhtiön on helppo hallita kaukolämpöverkoston kunnossapito- ja peruskorjauskuluja sekä välttyä yllättäviltä kustannuksilta.

Lue lisää >

LämpöHUOLTO

LämpöHUOLTO

Palvelu tuo energiayhtiölle tiedon kiinteistössä olevien kaukolämpölaitteiden sekä lämmönjakohuoneen kiinteistötekniikan kunnosta.

Lue lisää >

LämpöKORJAUS

LämpöKORJAUS

Vaivaton ja kustannustehokas palvelu energiayhtiölle akuuteissa kaukolämpöverkoston vaurio-/vuototilanteissa.

Lue lisää >

LämpöRAKENNUTTAMINEN

LämpöRAKENNUTTAMINEN

Kun energiayhtiöllä ei ole tarvittavia resursseja (tai ne halutaan käyttää tuottavammin) kaukolämpöverkon rakennuttamiseen.

Lue lisää >

Verkostohuolto®
päivystää 24 h

Viemärit tukossa? Vedet kellarissa? Putkirikko?
Ei hätää, me päivystämme ympäri vuorokauden.

Soita, niin saat nopeasti asiantuntijan avuksesi!

Höyrysulatus - nopea ja
tehokas sulatus talvella!

Jää ei ole este, vaan hidaste. Meiltä saat nopeasti ja tehokkaasti turvallisen höyrysulatuksen mitä erilaisimpiin sulatustarpeisiin:

  • Kiinteistön sadevesikaivojen sulatus
  • Viemäreiden ja vesijohtojen sulatus
  • Rännien ja kattojen sulatus
  • Valumuottien ja anturoiden sulatus
  • Routamaan sulatus