Palvelumme kiinteistön lämmitys- ja käyttövesijärjestelmille

Lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien kunto ja toimivuus ovat kiinteistön kunnossapidon perusasioita, niin asumismukavuuden kuin vuotovahinkojen ehkäisyn kannalta. Jos ette tiedä missä kunnossa kiinteistönne lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät ovat, meiltä löytyy apu kaikkiin lähtötilanteisiin ja Verkostohuolto® -ammattilaiset hoitavat asian kuntoon avaimet käteen -periaatteella!

LämpöVesiPTS

LämpöVesiPTS

Jos lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien tilanne ei ole vielä osana kiinteistön kunnossapidon PTS:aa, suosittelemme LämpöVesiPTS -kartoituksen teettämistä välittömästi.

Lue lisää >

LämpöVesiKUNTO

LämpöVesiKUNTO

Jos lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien toimivuudesta ei ole oikeaa tietoa, täsmällinen LämpöVesiKUNTO -tarkastus auttaa suojaamaan kiinteistöä vuotovahingoilta.

Lue lisää >

LämpöVesiHUOLTO

LämpöVesiHUOLTO

Huolletut lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävän ja sopivan lämpimän käyttöveden. Se luo asumismukavuutta.

Lue lisää >

LämpöVesiKORJAUS

LämpöVesiKORJAUS

Viallinen lämmitys- tai käyttövesijärjestelmä vaikuttaa heti asumismukavuuteen ja aiheuttaa myös vuotoriskejä kiinteistössä.

Lue lisää >

VerkostoSUUNNITTELU

LämpöVesiSUUNNITTELU

Jos jätevesiviemärien tilanne ei ole vielä osana kiinteistön kunnossapidon PTS:aa, suosittelemme JätevesiPTS -kartoituksen teettämistä välittömästi.

Lue lisää >

Varmista toimivuus asiantuntijan avulla!

Jos verkostojen toimivuus epäilyttää tai niissä on selvästi vikaa - vältä riskit ja ota heti yhteyttä.
Jätä yhteystiedot, niin soitamme takaisin 24 h sisällä. Akuuteissa tilanteissa, soita päivystysnumeroomme 030 600 5510 (24h).