Palvelumme kiinteistön lämmitys- ja käyttövesijärjestelmille

Lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien kunto ja toimivuus ovat kiinteistön kunnossapidon perusasioita, niin asumismukavuuden kuin vuotovahinkojen ehkäisyn kannalta. Jos ette tiedä missä kunnossa kiinteistönne lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät ovat, meiltä löytyy apu kaikkiin lähtötilanteisiin ja Verkostohuolto® -ammattilaiset hoitavat asian kuntoon avaimet käteen -periaatteella!

LämpöVesiPTS

LämpöVesiPTS

Jos lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien tilanne ei ole vielä osana kiinteistön kunnossapidon PTS:aa, suosittelemme LämpöVesiPTS -kartoituksen teettämistä välittömästi.

Lue lisää >

LämpöVesiKUNTO

LämpöVesiKUNTO

Jos lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien toimivuudesta ei ole oikeaa tietoa, täsmällinen LämpöVesiKUNTO -tarkastus auttaa suojaamaan kiinteistöä vuotovahingoilta.

Lue lisää >

LämpöVesiHUOLTO

LämpöVesiHUOLTO

Huolletut lämmitys- ja käyttövesijärjestelmät takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävän ja sopivan lämpimän käyttöveden. Se luo asumismukavuutta.

Lue lisää >

LämpöVesiKORJAUS

LämpöVesiKORJAUS

Viallinen lämmitys- tai käyttövesijärjestelmä vaikuttaa heti asumismukavuuteen ja aiheuttaa myös vuotoriskejä kiinteistössä.

Lue lisää >

VerkostoSUUNNITTELU

LämpöVesiSUUNNITTELU

Jos jätevesiviemärien tilanne ei ole vielä osana kiinteistön kunnossapidon PTS:aa, suosittelemme JätevesiPTS -kartoituksen teettämistä välittömästi.

Lue lisää >

Varmista toimivuus asiantuntijan avulla!

Jos verkostojen toimivuus epäilyttää tai niissä on selvästi vikaa - vältä riskit ja ota heti yhteyttä.
Jätä yhteystiedot, niin soitamme takaisin 24 h sisällä. Akuuteissa tilanteissa, soita päivystysnumeroomme 030 600 5510 (24h).Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Kiellä
Hyväksy
Peru